Caribiana Tours

Caraïben

Rondreizen & strandvakanties

Caribiana Tours

de nieuwe Belgische reisspecialist voor de Caraïben

  • Caribiana Tours is het nieuwe zustermerk van Sudamerica Tours en biedt reizen aan naar de Caraïben.
  • Ontdek vijf bestemmingen op een unieke manier tijdens een individuele rondreis, een reis met een huurauto, een natuur- of strandvakantie of een verblijf in een villa.
  • Meer dan 35 jaar expertise ten dienste van reisbureaus.

5 bestemmingen

Cuba

Guadeloupe

Jamaica

Martinique

Dominicaanse Republiek

Touroperator voor kwaliteitsreizen

De Belgische markt verwelkomt een nieuwe reisspecialist voor de Caraïben: touroperator Caribiana Tours. Bovendien kan de nieuwkomer rekenen op de ruim 35 jaar ervaring en knowhow van de teams van Sudamerica Tours, dé touroperator voor kwaliteitsreizen naar alle bestemmingen in Latijns-Amerika. Naast Cuba en de Dominicaanse Republiek behoren nu ook Jamaica, Martinique en Guadeloupe tot het aanbod van de nieuwe touroperator.

Heel wat Belgen voelen zich aangetrokken tot de Caraïben

Oprichter en directeur van Caribiana Tours Eric Gédéon geeft een woordje uitleg: “Ons aanbod in Cuba en de Dominicaanse Republiek kent al jaren een groot succes. Daarom hebben we de naburige bestemmingen van de twee eilanden goed bestudeerd. Heel wat Belgen voelen zich aangetrokken tot de Caraïben, een regio die velen terecht doet wegdromen. We zijn er op zoek gegaan naar de etablissementen, activiteiten en structuren die aan de hoge eisen van Belgische toeristen voldoen en stellen ze nu voor in een nieuwe brochure.

Martinique

Reizen met een huurauto & strandvakanties

Zo kunnen reisbureaus de individuele reizen, de reizen met een huurauto en de strandvakanties commercialiseren. Naast die reizen op maat kan Caribiana Tours bogen op zijn grondige kennis van de bestemmingen.”

Exclusieve brochure

De nieuwe brochure over de vijf genoemde bestemmingen zal beschikbaar zijn in het Nederlands en het Frans. Op de website www.caribianatours.be krijgen reizigers alvast een voorproefje van het aanbod. “Zoals we al 35 jaar doen met onze andere touroperator Sudamerica Tours, zal ook het aanbod van Caribiana Tours enkel beschikbaar zijn via reisbureaus.”, verduidelijkt Eric Gédéon.

Reserveren vanaf juni

Vanaf juni 2023 kan het aanbod van Caribiana Tours geboekt worden. De vluchten zullen vertrekken uit Brussel, Parijs en Amsterdam. Het team staat vandaag al klaar om al uw vragen te behandelen.

Caribiana Tours
NL
×

Winkelwagen