Enjoy Jamaica

 970,00

SELF DRIVE JAMAICA (8 dagen / 7 nachten)

Gewaarborgd vertrek elke dagen met huurwagen (minimum 2 deelnemers)

Een tour per huurauto door de belangrijkste steden van Jamaica voor een authentieke ontdekking in het tempo van het lokale leven. Deze tour is ook een geweldige manier om de vriendelijkheid van de Jamaicanen in je op te nemen en de reggaesfeer te proeven die in de steden Montego Bay, Ochos Rios en Negril hangt. Een smakelijke mix – maar niet te veel – een cultureel centrum dat de geschiedenis en de rijkdom van het eiland vertelt – ook een Unesco Werelderfgoedlocatie. En het indrukwekkende landschap dat je onderweg omringt. Wat is een betere manier om je reis af te sluiten dan in Negril, waar je kunt ontspannen langs het beroemde Seven Miles Beach en een cocktail kunt drinken, of kunt genieten van het bruisende nachtleven in de straten en bars.

  • Montego Bay
  • Ocho Rios
  • Negril
Product totaal
Opties totaal
Totaal

Beschrijving

DAG 1 : MONTEGO BAY
Opname van de huurwagen aan de luchthaven van Montego Bay. Overnachting in het hotel Grand A View***.

DAG 2 : MONTEGO BAY
Vrije dag in Montego Bay. Vrij bezoek aan de 2de grootste stad van Jamaica. Het historische centrum is niet te missen en wordt gekenmerkt door zijn imposante herenhuizen,zijn rijk versierde kerken zoals de Sint-Jacobsparochie die bekend staat om zijn glas-in-loodramen. Aarzel niet om te stoppen voor een bezoek aan het Rose- Hall-museum, dat de geschiedenis van de slavernij in Jamaica volgt. Als u van de natuur houdt, mag u het marine park niet missen, dat is een must. Het is de thuisbasis van prachtige koraalriffen, mangrovebossen waar flamingo's en zeekkoeien leven. De stranden van Montego Bay staan ook bekend om uw nautische activiteiten en zijn ook een broedplaats voor schildpadden. Overnachting in het hotel Grand A View***.

DAG 3 : MONTEGO BAY – OCHO RIOS
Vertrek naar Ocho Rios. Onderweg, holte in Falmouth, een Unesco-werelderfgoedlocatie. Tijdens deze historische sightseeingtour ziet u het Old Georgian Building, Water Square, Old Port, St. Peter's Anglican Church en het Old Courthouse dat wordt beschouwd als een van de mooiste gebouwen in Jamaica. Overnachting in de Hibiscus Lodge****.

DAG 4 : OCHO RIOS
Deze vrije dag in Ocho Rios is de kans om het bergachtige binnenland van Nine Miles in te trekken, het dorp waar reggea-icoon Bob Marley werd geboren en begraven. Op 3km, langs de North Coast Highway mogelijkheid om de mooiste watervallen van het land te ontdekken, het hotel mag u Rainsforest Sky niet missen, die u 214 meter hoog het Jamaicaanse regenwoud in brengt met een sensationeel uitzicht op Ocho Rios. Overnachting in de Hibiscus Lodge****.

DAG 5 : OCHO RIOS – NEGRIL
Vertrek met de huurwagen naar Negril. Overnachting in het Country Country Resort***.

DAG 6 : NEGRIL
Vrije dag in Negril. Deze regio,ook wel bekend als Seven Miles Beach, dankt zijn reputatie aan zijn prachtige strook wit zand dat zich uitstrekt over meet dan 11 km. Dit kustgebied aan zee is erg beroemd om zijn bruisende nachtleven, talloze bars, restaurants en cafés, zoals het Ricks Café, een instelling bijna voor Jamaicanen. Deze dag geeft u de mogelijkheid tot tal van activiteiten: boottocht, dierenboerderij, paarrijden, golfen,.... Of geniet gewoon van het strand onder het genot van een goede cocktail. Overnachting in het hotel Country Country Resort***.

DAG 7 : NEGRIL
Vrije dag. Overnachting in het hotel Country Country Resort***.

DAG 8 : NEGRIL – MONTEGO BAY
Vertrek naar Montego Bay. Drop off van de huurwagen aan de luchthaven van Montego Bay.

Bijkomende informatie

IN DE PRIJS INBEGREPEN

het verblijf in de vermelde hotels of gelijkwaardig - de huurwagen van type Toyota Yaris met een ongelimiteerd aantal kilometers, inclusief verzekeringen - ontbijten - een reisgids - de Garantiefonds - de «kwaliteitsservice» van Sudamerica Tours

IN DE PRIJS NIET INBEGREPEN

transatlantische vluchten - de luchthaventaksen - de persoonlijke uitgaven (danken, enz.) - niet vermelde maaltijden